П'ята колона у Харкові: створення гвардії "тітушек" та заклики до федералізації

Сашко Костакуртенко  |  Субота, 1 лютого 2014, 18:00
У Харкові регіонали створили так званий "Український фронт", мета якого звести нанівець проєвропейські настрої українців
П'ята колона у Харкові:  створення  гвардії "тітушек"  та  заклики до федералізації

Це виглядало ще  гірше, ніж той скандальний форум у Северодонецьку 2004 року. Приїхали представники, мабуть, усіх антиукраїнських організацій. Були «казакі», які прагнуть приєднатися до Росії. Були й комуністи, які прагнули того ж самого, навіть озвучили вимогу у вигляді «федералізації  країни».

Ще був нардеп Царьов, який активно закликав "врозуміти"  євромайданівців за допомогою сили й натякав, що тим, хто це зробить нічогісінько не буде. Їх відмажуть.

«Ви та Жилін – це люди на яких дивиться вся країна», - каже Царьов.

Нагадаємо, що у своїй передвиборчій програмі Жилін активно закликав до об’єднання з Росією, а під час Євромайдану хизувався тим, що його люди ріжуть євромайданівців. Ось такі герої у цієї п’ятої колони.

Як й священники, котрі заявляють,що «націоналістів не пустять до Царства Небесного».

Що прийняли? Створили «Український фронт», який має силою принудити Євромайдан здатися. За словами Добкіна, йому сподобалася російсько-грузинська війна.

Також вони створили, так звану  "народну гвардію", до якої мають увійти всілякі «казакі», спортсмени  Євгена  Жиліна та народного депутата від  ПР  Дмитра Святаша, а також "афганці", які за словами Рижкова  (керівник харківського осередка)  сумують за втратою Радянського Союзу.

comments powered by HyperComments