У гімназії №82 відкрито перший спортивний майданчик європейського рівня

Понеділок, 1 вересня 2008, 15:33
У харківській гімназії №82, де навчався секретар міської ради Геннадій Кернес, відкрито новий спортивний майданчик для дітей, що поки що не має аналогів в бюджетних навчальних закладах Харкова.

Але це тільки початок, запевняють у міськраді.

«Це не остання школа, де буде відновлено спортивні майданчики для фізичної підготовки та оздоровлення наших школярів. Я вважаю, що шефство колишніх випускників над своїми школами – вдалий приклад, і йому будуть наслідувати випускники й інших шкіл», – сказав секретар міськради Геннадій Кернес.

Як пише сайт міськради, унікальний спортивний комплекс у харківській гімназії №82 включає спеціальний майданчик для молодших школярів, футбольне поле для мініфутболу, волейбольно-баскетбольний майданчик (усе – зі спеціальним штучним покриттям), тренажерний майданчик, гімнастичний майданчик, смугу перешкод, бігову доріжку та доріжку для стрибків у довжину.

«Я вірю, що цей подарунок допоможе хлопцям стати чемпіонами як у житті, так і в спорті, і досягти високих успіхів, якими буде пишатися і місто, і країна. А ще, шановний Геннадію Адольфовичу, ви поклали початок гарній традиції, коли випускники, ідучи зі школи, намагаються підняти її престиж», – розповіла директор гімназії Алла Коломойцева.

Геннадій Кернес відкрив спорткомплекс, зробивши перший символічний удар по м'ячу на футбольному майданчику.


 

comments powered by HyperComments