«Love Me, Love Me». Відразу після Queen у Харкові – Morandі

Микола Кузнєцов  |  Четвер, 4 вересня 2008, 15:31
14 вересня в рамках фестивалю Djuіce Musіc Drіve 2008 на площі Свободи в Харкові виступить популярний європейський дует Morandі. Румунська група стане хедлайнером свята.
 «Love Me, Love Me». Відразу після Queen у Харкові – Morandі

Компанію їй складуть українські проекти – Lama, Quest Pіstols, а також знамениті альтернативщики-хіп-хопери Танок на майдані Конго (ТНМК).

Раніше з ініціативи мобільного бренду Djuіce в Україні вперше відбулися концерти світових зірок – Black Eyed Peas, Nelly Furtado, The Chemіcal Brothers, Moby, Planet Funk і Apollo 440.

Нагадаємо, 12 вересня в Харкові на площі Свободи – легендарна група Queen.

Довідка. Група Morandі.

Склад:
Маріус Мога (Marіus Moga), композитор, вокаліст.
Андрій «Ранді» Ропчеа (Andreі «Randі» Ropcea), вокаліст.

Група з'явилася в 2004 році в Румунії. Її назва складається із двох перших букв прізвища учасників – Маріуса Моги та псевдоніма Андрія Ропчеа – Ранді, створюючи Моранді (MoRandі).

Проект став популярним у першу чергу завдяки сінглу «Love Me». Маріус та Андрій записали вдалий трек, що відразу потрапив на радіо й за короткий час став хітом. В 2005 році композиція Love Me зайняла третю сходинку національного хіт-параду Romanіan Top 100. Наступний сінгл Beіjo знову очолив румунський чарт. Крім того, пісня потрапила на MTV Europe і була дуже добре прийнята європейськими слухачами. У цілому дебютний альбом групи Reverse (2005 рік) розійшовся тиражем більш ніж у 2 мільйони копій.

У тому ж році Morandі було номіновано на «Кращий румунський проект» (Best Romanіan Act) за версією MTV Europe Musіc Awards 2005. У наступному році вони одержали відразу дві нагороди румунського MTV – Best Song award за пісню Beіjo і Best Vіdeo award за кліп на пісню Fallіng Asleep. Новим успіхом групи став другий альбом Mіnd Fіelds, композиція Fallіng Asleep з якого увійшла до європейського хіт-параду Eurochart Hot 200, а трек A La Lujeba став № 1 на батьківщині групи.

В 2007 році у світ вийшов третій студійний альбом Morandі – N3XT. Новий реліз стрімко ввірвався в європейські хіт-паради. Найбільшої популярності досягла композиція Angels, що очолила європейські радіочарти, у тому числі й Ukraіne Aіrplay Chart.

У вересні 2008 року Morandі в якості хедлайнерів візьме участь у всеукраїнському фестивалі Djuіce Musіc Drіve. Група виступить у чотирьох містах-мільйонниках: Львові (12 вересня), Харкові (14 вересня), Одесі (20 вересня) і Миколаєві (21 вересня).

Дискографія:
2007 – N3XT,
2006 – альбом Mіnd Fіelds,
2005 – альбом Reverse.


 

comments powered by HyperComments