Ющенко і Добкін поговорять про долю Євро-2012

Анастасія Маніна  |  П'ятниця, 19 грудня 2008, 12:50
В п'ятницю під головуванням президента України Віктора Ющенка відбудеться засідання Координаційної ради з підготовки і проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи по футболу 2012 року. У засіданні візьмуть участь мер Харкова Михайло Добкін, мери Дніпропетровська, Донецька і Львова.
Ющенко і Добкін поговорять про долю Євро-2012

В ході заходу буде дана оцінка роботі органів державної виконавчої та місцевої влади відносно реалізації в 2008 році Плану заходів щодо підготовки до Євро-2012 і стан виконання органами місцевого самоврядування угоди УЄФА з приймаючим містом, повідомляє офіційний сайт Харківської міської ради.

Особливий акцент при цьому робитиметься на питаннях будівництва нових і реконструкції вже існуючих стадіонів в Україні, створення сучасних систем надання допомоги в надзвичайних ситуаціях, антитерористичних заходів і тому подібне.

Окрему увагу учасники засідання приділять питанню будівництва, реконструкції і ремонту за європейськими стандартами готелів, автошляхів, залізниць, аеропортів в містах, які прийматимуть матчі європейської першості.

Нагадаємо, в середині листопада координаційна робоча група по підготовці до фінальної частини Чемпіонату Європи по футболу 2012 року відзначила високий рівень підготовки Харківщини до Євро-2012 і прийшла до виводу, що наявні спортивні комплекси мають всю необхідну інфраструктуру і можуть бути задіяні в розміщенні команд під час фінальної частини Євро.

Нагадаємо також, що на початку грудня президент ФФУ Григорій Суркіс відзначив високий рівень підготовки Харкова до Євро-2012.


 

comments powered by HyperComments