У ККЗ «Україна» провели концерт «на честь Короткова»

Понеділок, 22 грудня 2008, 13:01
У п'ятницю, 19 грудня, в ККЗ «Україна» відбувся добродійний концерт на підтримку музичного критика Сергія Короткова.
У ККЗ «Україна» провели концерт «на честь Короткова»

У концерті взяли участь більш ніж 20 відомих харківських музичних груп:

Олександр Долгов і «Дождь», «Противовес», «П.Д.С.», Саша Медведєва & ASANA, «Пасхальное Шествие», DRIVER, Олександр Юрченко, ЛЮК, «Оркестр Че», Сергій Кривуля, «Jiving Bo», «Эльза», «Сутра», «КПП», «VIA», «Собаки в Космосе», «Dreamwest», «Yellow Dog», «Banderas Blues band», «Белые Крылья», Паша Павлов і група «Шок».

Крім того, на концерт з Києва несподівано приїхала група «Танок на Майдані Конго». Про її участь в проекті самі організатори дізналися лише перед самим концертом. У розмові з кореспондентом «Міського Дозору», учасники групи ТНМК категорично заявили, що не приїхати просто не могли, оскільки з С. Коротковим довгий час працювали разом над декількома проектами.

Коментувати стан Сергія Короткова учасники і організатори проекту відмовляються, відзначаючи лише, що «бажають йому швидкого одужання і довгих років життя».

Олександр Долгов з групи «Дощ» сказав, що не хоче називати концерт добродійним. «Вважаю, він проводиться на честь Короткова», – сказав музикант.

Перед закінченням концерту організаторами була озвучена сума, яку вдалося зібрати для Сергія Олександровича (трохи більше ніж 20 тисяч гривень) і добродійний рахунок, на який всі бажаючі можуть перевести гроші:

Короткова Алла Федорівна
Ідент. код: 1700801221
Р/С 2620001139252 в ЗАТ «ПроКредитБанк» Київ МФО 320984

Нагадаємо, відомий музичний критик, журналіст, колекціонер і перекладач Сергій Коротков важко хворий.

Сума, необхідна для лікування Короткова не уточнюється, організатори проекту повідомляють лише, що його проводитимуть в Ізраїлі.
 

comments powered by HyperComments