Добкін і Стороженко назвуть прізвища ворогів Харкова

Микола Кузнецов  |  Понеділок, 22 грудня 2008, 16:47
Заступник голови ХОДА Сергій Стороженко заявив, що перед всеукраїнською координаційною радою з підготовки до Євро-2012 хтось надав президенту Віктору Ющенко неправдиву інформацію про хід цієї підготовки у Харкові.
Добкін і Стороженко назвуть прізвища ворогів Харкова

Заступник губернатора дав зрозуміти, що йому вже відомі особи чи організація, що стоять за спробою дискредитувати Харків у підготовці до Євро, але за домовленістю з мером вони вдвох оприлюднять дану інформацію на прес-конференції, що відбудеться на цьому тижні.

«Мені дуже цікаво, хто і навіщо усвідомлено намагається дискредитувати Харків. Із Харківським міським головою Михайлом Марковичем Добкіним до кінця тижня ми домовилися провести велику прес-конференцію з цих питань. Заявляю, ми нікому не дамо права поширювати інформацію про хід підготовки Харкова до Євро-2012, що не відповідає дійсності. Крім того, ми будемо змушені назвати людей або організації, що намагаються викинути Харків з Євро-2012, удвох», – сказав він.

«Харків не збирається сходити з дистанції», – завірив заступник глави ХОДА.

«За положенням справ на сьогоднішній день ми можемо твердо заявити, що Донецьк, Харків і Дніпропетровськ – ті три міста, що виконують усі вимоги УЄФА», – сказав С. Стороженко.

Він підкреслив, що у Харкові гарантовано буде завершений стадіон, а по ходу реконструкції аеропорту Харків не має суперників в Україні.

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 грудня, на засіданні координаційної ради з питань підготовки до Євро-2012 президент України Віктор Ющенко заявив, що через пару місяців кількість міст, що будуть приймати фінальні матчі Євро-2012, може скоротитися з 6 (4 основних та 2 резервних) до 3–4.


 

comments powered by HyperComments