Добкін поділився планами на майбутнє: моя кар'єра не закінчена

Дмитро Стриженко  |  П'ятниця, 26 грудня 2008, 10:17
«Усі непопулярні заходи, непопулярні рішення в міському господарстві ми вирішили провести в першій частині каденції», – заявив Харківський міський голова Михайло Добкін.
Добкін поділився планами на майбутнє: моя кар'єра не закінчена

Про це він сказав в ході підсумкової прес-конференції у четвер, 25 грудня.

М. Добкін підкреслив, що його команда прийняла рішення провести всі радикальні реформи, які неоднозначно сприймаються у суспільстві, на початку каденції мера, «аби до 2010 року ми вже мали якийсь результат».

«Всі основні реформи ми намітили на 2007–2008 рр., аби в 2009-му року мати якийсь результат. Тому що 2010 рік у мера відсутній: з січня по березень мер будь-якого міста займається передвиборною кампанією», – сказав він.

В той же час він підкреслив, що «ми отримали розгойдування ситуації в Харкові, починаючи з 19 квітня 2006 року, коли я вступив на посаду».

«Вже в травні мене почали знімати з роботи як того, що не впорався зі своїми обов'язками. Потім ми мали перевибори до Верховної Ради в 2007 році, і вони припали на найневдаліший період для міської влади, тому що в цей час ми почали перші етапи реформ», – підкреслив він.

«Але залишати все, як є, ми не збиралися. Прийти, нічого не зробити, а потім безславно піти і соромитися вийти на вулицю – це не в моєму характері. Мені тоді було 36 років. Я не збирався на виборах мера Харкова закінчувати свою активну політичну кар'єру. У мене і далі є плани. І пов'язані вони з містом Харковом», – заявив М. Добкін.

Кажучи про результати роботи нинішньої команди, він відзначив, що на даний момент «ми не маємо в закінченому вигляді жодної сфери комунального господарства і, можливо, не матимемо».

«Але це не означає, що ми нічого не зробили: ми започаткували дуже складні процеси, за які небагато хто наважувався братися», – сказав М. Добкин.
 

comments powered by HyperComments