Мусєєв: мене не цікавлять нові тарифи

Анастасія Маніна  |  Вівторок, 20 січня 2009, 14:41
«Харківський метрополітен не цікавлять нові тарифи, його більше турбує питання про нові ціни на російський газ», − заявив сьогодні начальник харківського метрополітену Сергій Мусєєв.
Мусєєв: мене не цікавлять нові тарифи

За його словами, покупка українською стороною газу за ціною 360 дол. за тисячу кубометрів палива відіб'ється й на харківському метрополітені у тому числі. «Усе стане тільки гірше − це єдиний прогноз, що я можу дати на даний момент», − сказав С. Мусєєв.

Раніше головний економіст підприємства Федір Поляков заявив, що ДП «Харківський метрополітен» замовило виробництво партії жетонів для оплати проїзду, введення яких в оборот планується паралельно із введенням нового тарифу, повідомляє SQ.

За словами Ф. Полякова, жетонів потрібно було б замовити більше, ніж замовили цього разу , але в метрополітену не вистачає грошей. Хоча вже узвичаїлися електронні карти оплати проїзду, жетони виявляються зручніше для багатьох пасажирів. Так відбувається тому, що ще не всі звикли користуватися електронними засобами платежу.

Нагадаємо, у понеділок, 19 січня, С. Мусєєв повідомив, що у зв'язку із кризою можливе скорочення робочого дня підземки − до 17 годин на добу (зараз − 19 годин). Крім того, можливе збільшення інтервалу руху поїздів.

Нагадаємо також, що в понеділок глава «Газпрому» Олексій Міллер на зустрічі з президентом РФ Дмитром Медведєвим заявив, що поставки газу в Україну в першому кварталі будуть здійснюватися за ціною 360 дол. за тисячу кубометрів.
 

comments powered by HyperComments