Площу Свободи перетворять на автостоянку

Олена Сергєєва  |  Середа, 4 лютого 2009, 10:34
Автомобілісти Харкова збираються сьогодні на акцію протесту проти підвищення транспортного збору.
Площу Свободи перетворять на автостоянку

Акція, організована Харківською обласною організацією Партії регіонів, почнеться о 12.00 в усіх районах Харкова з автопробігу і завершиться автопікетом на площі Свободи.

Всього в акції візьмуть участь більше 100 автомобілів.

Нагадаємо, 25 грудня 2008 р. за ініціативою КМУ Верховна Рада прийняла Закон №797-VI «Про внесення змін в деякі закони України з питань оподаткування», яким внесла зміни в ст. 3 «Ставки і зачислення податку» Закону від 11,12,1991 № 1963-ХІІ «Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин та механизмів». Згідно цим змінам, розмір транспортного збору збільшується у декілька разів. Наприклад, власник «Волги» (об'єм двигуна – 2,4 л) повинен буде заплатити тепер не 240 грн в рік, а 1,8 тис. грн.

Сьогодні ж з 12:00 до 15:00 відбудеться Всеукраїнська акція протесту «Дістали!», метою якої буде попередження влади про відповідальність за бездіяльність в період кризи і погіршення ситуації в країні. Про це мовиться в заяві учасників акції протесту, текст якого має в своєму розпорядженні ЛігаБізнесІнформ.

«Учасники Народного протесту «Дістали!» закликають всіх, кого дістала ситуація в країні, що погіршується, безвідповідальні дії влади, брехня політиків і повне ігнорування інтересів народу приїхати в період з 12:00 до 15:00 до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, Секретаріату Президента і місцевих адміністрацій і просигналити, – мовиться в заяві.

Учасники руху мають намір передати попередження про початок тотального контролю над діями політиків і ініціацію залучення їх до відповідальності за дії або бездіяльність, що шкодять Україні.
 

comments powered by HyperComments