СБУ и КРУ перевірять, як роблять танки в Харкові

Дмитро Стриженко  |  Вівторок, 17 лютого 2009, 10:33
Управління Служби безпеки України в Харківській області та Контрольно-ревізійне управління в Харківській області будуть ініціювати перевірку ДП «Завод ім. Малишева».
СБУ и КРУ перевірять, як роблять танки в Харкові

Про це сьогодні в ході засідання колегії Харківської облдержадміністрації заявили голова обласного СБУ Андрій Мухатаєв та керівник обласного КРУ Олексій Щербаков, передає SQ.

За словами Мухатаєва, він буде звертатися до Гепрокуратури з ініціативою перевірити діяльність керівництва завода ім. Малишева і посадових осіб Міністерства промислової політики України.

Він відзначив, що є низка питань, що стосуються програми реструктуризації підприємства, яка була прийнята в 2007 році, та об’єктів, приватизованих в минулому році. За словами начальника УСБУ, якщо приватизація проходитиме в такому ж темпі, то скоро від заводу нічого не лишиться.

Крім того, як заявив на колегії О. Щербаков, вже певний час його спіробітники намагаються перевірити завод, але їх туди не пускають.

Як вже повідомляла Міська Варта, народний депутат Валерій Камчатний (БЮТ) вважає, що завод ім. Малишева «банкрутить» керівництво підприємства та перший заступник міністра промислової політики Віталій Немилостливий.
 

comments powered by HyperComments