Бійцівський клуб: Добкін просто боксер, Шенцев - КМС

Костянтин Колесник  |  Четвер, 5 березня 2009, 09:36
Вчора, 4 березня, за підтримки Харківського міського голови Михайла Добкіна відбулося урочисте відкриття Малих Олімпійських ігор.
Бійцівський клуб: Добкін просто боксер, Шенцев - КМС

На заході були присутні такі знакові для українського спорту фігури, як Голова Національного Олімпійського комітету Сергій Бубка, народні депутати, олімпійські чемпіони Олександр Волков і Ельбрус Тедеєв, віце-президент НОК України Віктор Корж, а також голова Харківського обласного відділення Партії регіонів Дмитро Шенцев.

«Я сьогодні щасливий, оскільки спорт знову повернувся в наше місто і в наші школи. Щасливий ще тому, що така яскрава ініціатива була втілена в життя, і Партія регіонів ще раз досягла такого результату. І я думаю, що спільними зусиллями Сергія Бубки і нашої партії цей досвід розповсюдиться на всі регіони України», – сказав Д. Шенцев.

Лідер регіоналів Харківщини також розповів про свій особистий спортивний досвід і досягнення: «В часи моєї юності найулюбленішим предметом був урок фізкультури. Я займався і футболом, і боксом, і іншими видами спорту. Мої спортивні досягнення набагато скромніші за ті, які є у сьогодні присутніх тут зірок спорту, – я кандидат в майстри спорту з боксу».

Нагадаємо, що Харківський міський голова, однопартієць Шенцева Михайло Добкин також у минулому активно займався боксом і спортом в цілому.

«Я займався різними видами спорту: від боротьби і боксу до футболу і картингу. Найголовніші спортивні захоплення – це бокс і футбол», – говорить харківський мер.
 







comments powered by HyperComments