Через кризу харків'янки більше не купують стрінги (ФОТО)

Ганна Глєбова  |  Середа, 25 лютого 2009, 10:29
Харків'янки перестали купувати стрінги і перейшли на практичнішу, а значить, і дешевшу білизну.
Стрінги більше не в моді.

Продавці в магазинах дорогої білизни б'ють тривогу і влаштовують розпродажі зі знижками до 70 відсотків.

Як розповіла кореспонденту «Міської Варти» продавець магазина білоруської білизни, у них продажі за останні декілька місяців впали в два рази. Крім того, ціни на трусики і бюстгальтери білоруського виробництва виросли на 30% – ціна на товар, як роз'яснили в магазині, прив'язана до євро.

«Товар і раніше був недешевий, а зараз ціни піднялися. Найдешевша білизна у нас коштує від 180 грн. Якщо раніше жінки купували красиву, але непрактичну білизну, то зараз все навпаки. Ті рідкі купувальниці, які вирішуються на покупку, вибирають практичні моделі. Найнепопулярніша сьогодні модель – стрінги. Віддавати за таку красу як мінімум 200 грн. ніхто не згоден. Можливо, влітку ситуація зміниться», – розповідає продавець Ірина.

За словами продавця, зараз більш-менш нормально продається лише товар зі знижкою – з старих колекцій. Але більш ніж на 30% вони знизити ціни не можуть.

А от продавці вітчизняної трикотажної білизни стверджують, що у них покупців менше не стало – не дивлячись на те, що товар подорожчав на 2–3 грн.

«Сьогодні жінки купують лише найнеобхідніше. І головна вимога зараз у покупця – практичність і міцність за невеликі гроші. Ось ті товари, які влаштовують сьогодні покупців», – розповідає продавець жіночої білизни Марія.

До речі, в 2007 році в світі голлівудських знаменитостей почала зароджуватися мода на панталони. За допомогою бабусиних трусів зірки приховують сліди від пологів.

Тим часом американські дизайнери випустили мереживну білизну для чоловіків. Воно вже з'явилося на прилавках магазинів штату Арізона.

Нагадаємо, в докризові часи китайський ювелірний магазин з метою реклами зробив набір жіночої білизни з чистого золота. Якби подібна білизна поступила в продаж, то весь набір обійшовся б покупцю в 25 тисяч доларів.







comments powered by HyperComments