Метро не дозволили відрізати 2 години роботи

Микола Кузнецов  |  Четвер, 26 лютого 2009, 16:25
Харківський міський голова Михайло Добкін заявив, що не підтримав ініціативу керівника ГП «Харківський метрополітен» по скороченню робочого дня підземки.
Метро не дозволили відрізати 2 години роботи

На прес-конференції 26 лютого він підкреслив, що підвищення тарифу до 1.50 гривні забезпечило підприємству всі можливості для нормального і безпечного функціонування метрополітену.

«Якщо вранці скорочення на півгодини можливо, то у вечірні години режим роботи метрополітену повинен залишитися незмінним. Пошук можливостей для вирішення деяких проблем підприємства не повинен відбуватися за рахунок харків'ян», – сказав М. Добкін.

Він також відзначив, що вже 26 лютого зустрічатиметься з С. Мусеєвим з низки питань про стан підземки. Зокрема, буде встановлено, скільки грошей закумульовано на потреби будівництва нових станцій.

М. Добкин нагадав, що після подорожчання жетона 25 копійок з кожної поїздки йдуть на будівництво метро.

Як повідомляла раніше «Міська Варта», фінансова криза скоро може змусити ГП «Харківський метрополітен» піти на вкрай непопулярні заходи. Зокрема, можливе скорочення рабочого дня підземки – до 17 годин на добу (зараз – 19 годин).

Нагадаємо, станція метро «Олексіївська», будівництво якої ось вже рік як заморожено, виявилася підтопленною. На даний момент більшу частину затопленої ділянки вдалося осушити.
 

comments powered by HyperComments