Неоложка стала європейською лікарнею (ФОТО)

Костянтин Колесник  |  Середа, 4 березня 2009, 12:33
Міська лікарня швидкої і невідкладної допомоги ім. проф. Мещанінова стає медичним центром європейського зразка.
Неоложка стала європейською лікарнею (ФОТО)

Про це сьогодні під час робочого візиту в лікувальний центр розповів журналістам харківський міський голова Михайло Добкін.

За останніх 2 роки завдяки зусиллям міської влади в міській клінічній лікарні швидкої і невідкладної допомоги встановлено два нових сучасних рентгенапарата з цифровою обробкою зображення і з малими дозами випромінювання. Останнє придбання лікарні – в кабінеті № 4 встановлений апарат Інтегрон SЕ (Україна-Італія) вартістю 750 тис. грн. для прийому ургентних хворих.

Михайло Добкин підкреслив активну позицію керівництва лікарні по залученню позабюджетних і спонсорських коштів до модернізації установи.

«Я впевнений, що до закінчення моєї каденції ця лікарня буде повністю відремонтована і обладнана так, щоб тут можна було надавати допомогу всім, хто має таку потребу. Лікарня не тільки міняє свій зовнішній вигляд – вона стає медичним центром європейського зразку. Тут не тільки лікують, тут, що не менш важливо, швидко і правильно ставлять діагноз. Для цього в лікарні з'являється все більше і більше сучасного устаткування – апарати УЗІ, томографи, рентгенапарати. Вся ця техніка працює в цілодобовому режимі і обслуговує не тільки ургентних, але й планових хворих», – сказав Михайло Добкін.
 









comments powered by HyperComments