Канни повідомляють: Харків реконструюватимуть і модернізуватимуть

Олена Сергеєва  |  Четвер, 12 березня 2009, 13:21
У Каннах (Франція) 10 березня з успіхом пройшла презентація виставкового стенду міста Харкова на щорічній міжнародній виставці нерухомості МІПІМ.
Канни повідомляють: Харків реконструюватимуть і модернізуватимуть

Харків'яни презентували в каннському Палаці Фестивалів проекти житлової, офісної і комерційної нерухомості п'яти провідних будівельних компаній Харкова: «Авантаж», «Житлобуд-1», «Мелон», «Фінантек» і «МКДУ».

У своїй вітальній промові Харківський міський голова Михайло Добкін, що очолює делегацію міста, відзначив, що в Харкові розгортається комплексна реконструкція міста і модернізація практично всіх підсистем міської інфраструктури.

Як пріоритети муніципалітет розглядає гармонійну реконструкцію історичного центру, відновлення пам'ятників архітектури і будівництво нових житлових комплексів, які є особливо актуальними в контексті підготовки м. Харкова до проведення фінального турніру Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012.

У відкритті стенду міста взяла участь Консул України в м. Марсель пані Л.І. Іродовська, яка відзначила особливу роль м. Харкова в соціально-економічному розвитку України в цілому.

Нагадаємо, що наймасштабніша і найвідоміша міжнародна інвестиційна виставка МІПІМ проходить в Каннах вже вдвадцяте. Цього року вона продовжиться до 13 березня включно.
 

comments powered by HyperComments