Цілих 7 залів! На Салтівці відкривається найбільший в Харкові кінотеатр

Анастасія Маніна  |  Четвер, 19 березня 2009, 18:14
Весняна кінопрем'єра в Харкові – на Салтівці відкривається новий кінотеатр. Мультиплекс «Kronverk Cinema» – це 7 залів, 10 фільмів і більше 40 сеансів щодня.
Цілих 7 залів! На Салтівці відкривається найбільший в Харкові кінотеатр

Харківський кінотеатр – 14-й в мережі «Kronverk Cinema» і перший в Україні, передає «Медіапорт».

Кінотеатр розрахований на півтори тисячі осіб і займає частину 3-го поверху центру покупок і розваг «Дaфі», що знаходиться на перетині вулиць Героїв Праці і Академіка Павлова.

Кінотеатр відповідає всім сучасним світовим стандартам: великі екрани, звук Dolby Digital Surround EX, кіноустаткування від німецької компанії Kinoton з електронною системою управління, зручні м'які крісла, які обладнані навіть підставками для напоїв і попкорну.

Кінотеатр обладнаний системою stadium sits – відстані між рядами орієнтовані на глядачів будь-якого зросту, а також забезпечує стовідсотковий огляд екрану. У кінотеатрі є два бари, зона відпочинку, зона для куріння.

Команда «Kronverk Cinema» підготувала багато акцій і сюрпризів для своїх майбутніх глядачів, які поки що тримає в таємниці.

«Відкриваючи свій перший кінотеатр в Україні, ми, як і раніше, слідували своїй стратегії «створювати тільки кращі кінотеатри, близькі нашому глядачеві емоційно і територіально», – говорить генеральний директор ВАТ «Епос» Роман Лінін.

Ціни, обіцяють в «Kronverk Cinema» будуть не вище, ніж у конкурентів.

На честь відкриття – акція: весь квітень акція «Два квитки за ціною одного», а з 1 травня – для студентів, школярів, пенсіонерів – спеціальні знижки. Постійні глядачі можуть розраховувати на клубні карти, безкоштовні квитки і напої з попкорном в барах, а як особливий бонус – пропуск на передпрем'єрні покази новинок кіно.

Нагадаємо, в лютому харківський кінотеатр «Боммеръ» запропонував за допомогою голосування в інтернеті вибирати фільми для перегляду в його кінозалі.

Нагадаємо також, сьогодні, 19 березня, в Парку Перемоги на Салтівці завершено будівництво Льодового Палацу.

ДОВІДКА

Компанія «Kronverk Cinema» об'єднує 13 кінотеатрів в Росії (в Санкт-Петербурзі, Москві, Магнітогорську і Мурманську) і входить в топ-5 кіномереж Росії по частці ринку по кількості кінозалів.
 

comments powered by HyperComments