Конкурс від влади! За найкращу ідею – 15.5 тисяч гривень

Ганна Глебова  |  П'ятниця, 20 березня 2009, 12:25
За найкращу ідею пам'ятника, присвяченого 300-річчю спільної перемоги російської армії і українських козаків над шведським військом, Харківська обласна рада заснувала грошову премію.
Конкурс від влади! За найкращу ідею – 15.5 тисяч гривень

Як розповіла кореспонденту «Міської Варти» депутат обласної ради Ольга Гнезділова, зараз оголошено конкурс на краще архітектурне рішення по відтворенню під селом Городне Краснокутського району Харківської області пам'ятника, присвяченого перемозі над шведами.

За словами Ольги Гнезділової, перша премія встановлена у розмірі 6000 гривень, друга – 4000 і три треті премії – у розмірі 1500 гривень.

Заявки необхідно направляти до Харківської обласної ради за адресою Сумська, 64, кабінет №39.

Нагадаємо, 9 лютого, в день 300-річчя з дня першої перемоги українських козаків і російського війська над шведами, на під'їзді до села Городне, що в Краснокутському районі, була встановлена меморіальна дошка.

Самий пам'ятник планується встановити 27 червня, в день 300-річчя Полтавської битви. Також нагадаємо, що ініціаторами відновлення пам'ятника виступили депутати від Партії регіонів в Харківській обласній раді. Встановити пам'ятник планується на гроші спонсорів.
 

comments powered by HyperComments