Відомо, що за рік буде на місці Кінного ринку

Костянтин Колесник  |  Четвер, 26 березня 2009, 14:31
Вже наступного року на місці Кінного ринку може виникнути сучасний торгівельний центр.
Відомо, що за рік буде на місці Кінного ринку

Про це сьогодні, 26 березня, заявив перший заступник міського голови Олександр Кривцов.

Реконструкція ринку, за його словами, повинна відбутися в рамках підготовки Харкова до Євро-2012.

«Ринок як об'єкт, звичайно, не цікавить УЄФА, але не можна допустити, щоб ми підійшли до Євро-2012 з ринком в такому стані. Підготувати парки, вулиці, сквери, в тому числі і ринки, це повністю наша ініціативна робота. І ми маємо спільну думку з концерном АВЕК з приводу долі Кінного ринку. Я вже говорив, що сьогодні є можливість тимчасової передислокації торгових місць для проведення будівництва, але враховуючи той факт, що на цьому ринку сьогодні близько сотні різних власників приміщень, то треба проводити роботу по взаємодії з їх інтересами. Для початку потрібного розробити чіткий план територій, щоб представляти, які території і чим будуть зайняті. Такий план ми збираємося надати до жовтня поточного року », – сказав заступник міського голови.

О. Кривцов підкреслив, що в новому торгівельному центрі будуть збережені всі основні принципи і правила торгівлі на ринку.

«Згідно концепції генерального плану цей центр буде спланований як комплекс будівель і споруд. Там збережеться всі правила і принципи торгівлі на ринках, тобто це не буде універсам або супермаркет. Цей ринок буде перетворений на сучасний торговий центр з збереженням всіх профілів торгівлі, які сьогодні там присутні. Там не буде тих хаотичних процесів, які відбуваються зараз, і вся торгівля здійснюватиметься в сучасних торгових приміщеннях», – сказав він.
 

comments powered by HyperComments