ШОК! Харківський школяр зірвався з підвісної канатної дороги

Ганна Глебова  |  П'ятниця, 10 квітня 2009, 11:39
Сімнадцятірічний харків'янин зірвався з підвісної канатної дороги. Трагедія відбулася ввечері 9 квітня.
ШОК! Харківський школяр зірвався з підвісної канатної дороги

Як розповів кореспонденту «Міської Варти» головний інженер ЦПКВ ім. Горького Олег Гриненко, хлопець зірвався з підвісної канатної дороги при спробі застрибнути в кабінку, яка від'їхала від місця посадки метрів на сто. У цьому місці канатна дорога піднімається над землею на декілька метрів.

«Трагедія відбулася біля третьої опори з боку парку Горького. Це метрів сто від місця посадки. Відразу ж на місце події прибула швидка і кінний патруль, який в цей час чергував в парку», – розповів Олег Гріненко.

За його словами, у момент трагедії поряд з пострадалим знаходилися також його друзі, які, очевидно, планували тим же шляхом прокотитися на канатці, а також випадкові перехожі і самі пасажири канатної дороги.

Хлопець ризикував своїм життям і здоров'ям заради 10 грн. – саме стільки коштує квиток на підвісну канатну дорогу.

У Головному управлінні по питаннях надзвичайних ситуацій ХОГА повідомили, що травмований підліток був доставлений в Харківську лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Зараз він знаходиться у відділенні політравми.

Нагадаємо, що в Харкові 20 квітня відкриється сезон аттракціонів. Всього до роботи планується підготувати 23 атракціони в парку Горького.

Також нагадаємо, що рівно рік тому, 9 квітня 2008 року, з аттракціону «американські горки» в парку Горького під час катання випала дівчина.
 

comments powered by HyperComments