На Великдень кататимемося всю ніч, скільки захочемо

Микола Кузнецов  |  Четвер, 16 квітня 2009, 17:28
Харківський метрополітен працюватиме всю великодню ніч. Інтервал руху складе 20 хвилин.
На Великдень кататимемося всю ніч, скільки захочемо

Такий наказ віддав керівник ДП «Харківський метрополітен» Сергій Мусеєв – у зв'язку з зверненням Харківської міської ради, що враховує побажання жителів міста.

У святкові дні з 18 по 20 квітня рух поїздів здійснюватиметься по графіках, встановлених для роботи у вихідні дні. В середньому інтервал руху поїздів складе 10-15 хвилин залежно від часу доби.

Як розповів С. Мусеєв «Міській Варті», коли в свята метро працює всю ніч, за ніч перевозиться 5-10 тисяч пасажирів, тоді як в середньому підземка перевозить за робочий день 900 тис. – 1 млн пасажирів. Витрати відносно кількості пасажирів несумірні, відзначив директор метро. Крім того, працює весь метрополітен – а значить, поки у решти харків'ян свято, всі співробітники метрополітену вимушені працювати.

З іншого боку, в підземці усвідомлюють необхідність роботи в великодню ніч.

Нагадаємо, що з 1 квітня підземка змінила графік роботи – з розкладу 5:30-24:00 на 6:00-24:00. Зараз в процесі обговорення графіка роботи Харківського метрополітену між муніціпалітетом и підземкою взято тайм-аут.

Як повідомлялося раніше, 15 квітня близько 20:30 на станції метро «Завод ім. Малишева» Холодногірсько-заводскої лінії пасажирів попросили покинути прибулий поїзд. На станції пахло горілим.

 

comments powered by HyperComments