Південна залізниця відкрила додаткові каси (Адреси)

Ганна Глебова  |  Середа, 22 квітня 2009, 18:18
Напередодні літніх перевезень залізничники планують відкрити 17 додаткових кас.
Південна залізниця відкрила додаткові каси (Адреси)

Також на час святкових перевезень відкрито 12 додаткових кас в густонаселених районах Харкова.

Крім того, щоб пасажири могли вільно отримати додаткову інформацію, на вокзалах і станціях ЮЖД додатково встановили 25 плазмових моніторів і 20 сенсорних кіосків самообслуговування, які дозволяють отримувати інформацію про наявність вільних місць в поїздах за 45 діб до відправлення.

Так, три додаткові каси приміського сполучення встановлено на Південному вокзалі, і дві – на вокзалі Харків-Левада, а також на станціях Суми, Полтава-Південна, Кременчук, Лосево, Полтава-Київська і Гребінка. Крім того, дві каси дальнього сполучення встановлено на Піденному вокзалі і по одній на станціях Суми, Полтава-Південна, Кременчук, Харків-Левада.

Додаткові сенсорні інформаційні кіоски встановлені на Південному вокзалі (м. Харків) – 4 штуки, в Сумах і на станції Лосево – по 2; на станціях Полтава-Південна, Кременчук, Харків-Левада, Полтава-Київська, Гребінка-1, Основа, Лозова, Люботин, Миргород, Ромодан, Куп’янськ, Чугуїв – по одному.

Нагадаємо, до початку літніх пасажирських перевезень на ПЗ буде підготовлено 893 вагони, 269 з яких будуть обладнані кондиціонерами. Також нагадаємо, що наприкінці березня на Південній залізниці з'явилися два спеціальних вагони, які максимально пристосовані для людей з особливими потребами.
 

comments powered by HyperComments