Думка харків'ян нічого не варта, оскільки вони – сепаратисти з промитими мізками

Костянтин Колесник  |  Середа, 29 квітня 2009, 14:20
Харків'яни негідні мати своєї думки з приводу «національної» політики що проводиться в Україні.
Думка харків'ян нічого не варта, оскільки вони – сепаратисти з промитими мізками

Про це заявив голова Харківської обласної організації ВО «Свобода» Ігор Швайка.

За його словами, думка харків'ян не має враховуватися, наприклад, при розгляді питання про знесення пам’ятників радянської епохи, оскільки не «можна спекулювати на думці людей з промитими радянською владою мізками».

«Чи сподоюається це окремо взятому регіону? ВО «Свобода» виступає за те, що Україна єдина і володіє єдиними цінностями незалежно від того, чи це Галичина, Одеса, Кировоград, Харків або Крим. Крим, до речі, повинен здати свій автономний статус і стати повноцінною частиною України. Відносно того, чи сподобається це харків'янам, відповім – ніколи ВО «Свобода» не було конформістом, який робить на даній території те, що подобається або не подобається населенню. У нас є цілісна позиція і український націоналізм є інтегральним, оскільки він просочується в кожну область життя. Якась незалежна політика у складі єдиної, соборної держави Україна – неможлива. Харків, до речі, одне з джерел сепаратизму в Україні. Чому ми повинні думати про те, сподобається це або не сподобається людям (харків'янам, – ред.), якщо ми знаємо українську історію: ми знаємо, що таке репресії і голодомор», – сказав лідер харківських «свободовцев».

Нагадаємо, що 28 квітня співробітники ЗАО «Харківводбуд» провели пікет, метою якого було заявити про рейдерське захоплення підприємства. До захоплення виявився причетним голова Харківської обласної організації ВО «Свобода» Ігор Швайка.


 

comments powered by HyperComments