Харкову хочуть напаскудити з Євро. Визнання журналіста

Яша Томський  |  П'ятниця, 8 травня 2009, 16:20
Україна сьогодні востаннє звітуватиме в УЄФА перед доленосним рішенням щодо міст, які прийматимуть Євро-2012. Експерти впевнені: прикрих сюрпризів від УЄФА не буде.
Харкову хочуть напаскудити з Євро

Українська сторона справно готується до Євро-2012, вважає представник громадського комітету Євро-2012 Андрій Капустін. Тому не слід хвилюватися про те, що міста-господарі турніру будуть нерівномірно розподілені між Україною і Польщею, про що заговорили західні ЗМІ після останнього візиту Мішеля Платіні до Києва.

Розмови про те, що 13 травня УЄФА залишить Україні лише два міста, які прийматимуть Євро-2012, а Польщі п'ять або шість, аналітик називає елементами інформаційної війни:

«Поки питання про паритетність ніхто не знімав. Ця тема штучно розкручується в ЗМІ тих країн, де зрозуміли, що Євро-2012 вже не забрати, але наприкінці напаскудити потрібно. В Україні ми можемо вже звітувати про три завершені стадіони – в Дніпропетровську, Харкові і Донецьку. А в Києві активно йде реконструкція центральної арени. Це тоді, коли у Варшаві це все лише на етапі визначення, хто будуватиме головний стадіон», – висловив своє переконання Андрій Капустін, відомий харків'янам, а потім і українським читачам преси своїми гостросоціальними журналістськими публікаціями.

Пан Капустін визнає, що в Україні ще багато невирішених проблем з аеропортами, дорогами, готелями і зонами вболівальників. Проте колега вважає, що українській делегації не варто боятися звітувати перед УЄФА.


 

comments powered by HyperComments