Неїстівні сюрпризи «Печенізького поля», або чому у Авакова був короткий фейєрверк

Микола Кузнецов  |  Вівторок, 14 липня 2009, 13:48
«Якісь сюрпризи від промислових виробників» пообіцяли організатори на восьмому етнофестивалі «Печенізьке поле» серед новинок заходу.
Позаду сцени буде екран.

Зокрема, завод ФЕД встановить прямо на полі прес, на якому чеканитимуться медалі ПП-2009. Медалі «продаватимуться» за тим же принципом, що і губернаторський борщ, – хто скільки зможе, тобто «дітям і немолодим безкоштовно», а меценати хай змагаються, хто більше дасть.

З новинок цього року – велопробіг, який стартує від східної околиці міста з КПП ДАІ на окружній. Заїзд буде присвячений не тільки «Печенізькому полю» – він також проводиться на честь 20-ліття громадського руху спортсменів-інвалідів.

Для тих, хто на Печенізьке поле не приїжджає, а припливає, встановлять великий екран на «спині» сцени, щоб охочі могли дивитися концерт з води водосховища.

Фейєрверк минулого року, розповів голова ХОДА Арсен Аваков на брифінгу 13 липня, закінчився, не встигнувши як слід початися, тому що відбулося коротке замикання, і всі заряди пішли в небо майже одночасно. Цього року організатори технічно перестрахувалися і салют обіцяють пристойний.

Також ПП-2009 цього року виходить в мережу. Фестиваль транслюватиметься он-лайн в Інтернеті. Крім того, на всій території працюватиме безкоштовний Wi-Fi.

Про їстівні сюрпризи восьмого Печенізького поля – борщ с товченим салом, словенску горілку з грушею і т.д. – читайте тут.

Як повідомлялося раніше, на 8-му етнофестивалі «Печенізьке поле» будуть представлені 7 див Слобожанщини – теж, в основному, їстівні.

 

comments powered by HyperComments