12 жовтня в Харкові людей стригтимуть прямо на сцені

Микола Кузнецов  |  П'ятниця, 9 жовтня 2009, 16:23
Фестиваль перукарського мистецтва, який пройде в Харкові, стимулюватимуть майстрів цирюльного мистецтва не стояти на місці, і підтверджувати, що Харків у всьому, навіть в побутовому обслуговуванні, – попереду всієї України.
фестиваль перукарського мистецтва, золоті ножиці, харків, добкін

Таку ідею висловив на прес-конференції 9 жовтня, присвяченій фестивалю, начальник управління з питань підприємництва, інвестицій і споживчого ринку міської ради Андрій Проскурін.

Фест пройде 12 жовтня, в понеділок. Спочатку, з 10:00 почнуться майстер-класи. Їх проведуть майстри вищого світового класу – Поль Фрегаль (Філадельфія, США) – стиліст міжнародного рівня, тренер компанії Global Keratin, а також арт-діректор секції «Intercoiffure-Україна», провідний фахівець УМЦ «S&A Group», тренер WELLA-Україна Олена Сєдих (Київ).

Міжнародний фестиваль перукарського мистецтва International hairdressing пройде за підтримки Харківського міського голови Михайла Добкіна.

У боротьбі за Гран-прі фестивалю – золоті ножиці від М. Добкіна і золотийо гребінець від Управління з питань підприємництва, інвестицій і споживчого ринку — зійдуться 15 провідних харківських салонів.

Битва за призи почнеться о 15:00. Кожному салону дадуть 5 хвилин на театралізовану виставу. «Зірками» кожного виступу будуть моделі, яких підстригли майстри салонів. Салони, відзначив А. Проскурін, ревно охороняють творчу таємницю. Відомо, що деякі виведуть моделей вже з готовими зачісками, а деякі достригатимуть їх прямо під час дійства.

Місце проведення феста – «Ресто-клуб» за адресою пр. Тракторобудівників, 59/56. (Торговий-розважальний комплекс «Україна»).

До слова про призи: і гребінець, і ножиці можна використовувати по прямому призначенню.



В суботу, 10 жовтня 2009 року в 17:00 на сходинках фонтану «Каскад» в саду Шевченка відбудеться чемпіонат зі сноуборду – в режимі сейшена. Сходинки «Каскаду» засиплуть снігом. А в ту ж суботу, 10 жовтня, на полігоні «Урбан» пейнтбольного клубу «Бомба» (Білгородське шосе, поворот на дитячий табір «Факел» )  пройдуть великі пейнтбольні маневри «S.T.A.L.K.E.R. Чисте небо» (по мотивах однойменної комп'ютерної гри).

Як повідомлялося раніше, в 2009 році Харківській молодіжній лізі КВН виповнюється 10 років. Із цього приводу муніципалітет влаштовує свято – 15 жовтня в ККЗ «Україна».







 

comments powered by HyperComments