У Харкові оголошений безстроковий страйк транспортників

Микола Кузнецов  |  П'ятниця, 9 жовтня 2009, 15:52
«Ми маємо те, що маємо. Оголошений безстроковий страйк співробітників горелектротранспорта», — повідомив начальник Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради Євген Водовозов.
страйк, горелектротранс, харків, кабмін

За словами Водовозова, останньою краплею стало відношення Кабміну під час акції протесту в Києві 8 жовтня, на яку на думку співробітників харківського ГЕТа, депутати зреагували «м'яко кажучи, не належним чином, щоб не сказати грубіше».

Глава профспілки Людмила Захарченко лежить з величезною температурою вдома.

«Акція безстрокова до рішення центральними властями питання про компенсацію перевезень», — повідомив глава ХТП «Горелектротранс» Олексій Палант.

Тролейбуси і трамваї остаточно зупинилися в 9:00 9 жовтня.

Всі служби життєзабезпечення і ремонту працюватимуть, депо охоронятимуться. Акцій протесту працівники проводити не будуть.
Керівництво профспілки повідомило: жінки-водії і кондуктори залишають останні крихти їжі родині, а самі працюють на чаї і каві. Багато хто не хоче виходити на
роботу від страху за безпеку машин.

Всі колективи депо електротрансу в період 13:00-15:00 провели наради. Фактично одноголосно було вирішено оголосити безстроковий страйк.

«Ми стримували як могли людей, просили: не можна зупинятися, ми возимо найзнедоленіших людей, пенсіонерів, людей похилого віку, дітей», — сказали в керівництві ГЕТа.
 

comments powered by HyperComments