Харківські трамваї не покинуть депо, поки транспортники не побачать «живих» грошей від Тимошенко

Понеділок, 12 жовтня 2009, 13:30
Трамваї і тролейбуси не ходитимуть в Харкові, поки з держбюджету не прийдуть гроші.
трамвай

Однієї реакції Кабміну на стихійний страйк харківських транспортників недостатньо. Про це повідомив генеральний директор КП «Горелектротранс» Олексій Палант.

За його словами, 11 жовтня співробітники КП «Горелектротранс» вирішили на зборах продовжувати страйк до тих пір, поки не побачать «живих» грошей.

«Мене як представника трудового колективу не влаштовує реакція, мене влаштують гроші», — сказав Палант.

Нагадаємо, 10 жовтня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко дала доручення міністрові праці і соціальної політики Людмилі Денісової, міністрові з питань житлово-комунального господарства Олексію Кучеренко, виконуючому обов'язки міністра фінансів Ігорю Уманському, а також голові Харківської обласної адміністрації Арсену Авакову і мерові Харкова Михайлу Добкіну прийняти невідкладні заходи для погашення заборгованості із заробітної плати працівникам ХКП «Горелектротранс».

У свою чергу, Харківський міський голова Михайло Добкін заявив: «Неможливо вирішити проблеми міського електричного транспорту силами Харкова».

Нагадаємо також, що в п'ятницю 9 жовтня співробітники ХКП «Горелектротранс» оголосили безстроковий страйк, пообіцявши вийти на роботу, коли ситуація із заборгованістю буде розв'язана.

 
 

comments powered by HyperComments