Комуністи влаштували свій хід – без факелів, зате з машинами (ФОТО)

Середа, 14 жовтня 2009, 15:07
«Союз лівих сил» провів антифашистський марш по центру міста. Видовище нагадувало б марші їх супротивників – коли б не вік учасників, час доби і відсутність факелів.
хід комуністів

Крім того, комуністи, есдеки, «прогрессивщики»-соціалисти та інші «ліві» не закликали нікого «садити на ніж» і не рекомендували «пам'ятати чужоземцям, що тут господар – українець». На відміну від своїх опонентів, що вже провели цього року декілька ходів.

У ході, що пройшов по Сумській близько 13:00, були відмічені учасники ветеранських рухів, депутати-комуністи і представники схожих з ними ідеологій різних рівнів.

Колону супроводжували міліціонери і бійці міліційного спецназу.


 

Нагадаємо, всі мітингуючі 14 жовтня прямують в Молодіжний парк.

За комуністами і Со пішли нечисленні представники УНП, в 16:00 туди збираються «Патріоти України». Міська влада спеціально розвела всіх їх за часом, але у парку продовжують накопичуватися представники діаметрально протилежних політичних течій. Міліція – в повній готовності.

У Молодіжному парку знаходиться буквально камінь спотикання – Пам'ятний знак воїнам УПА. Йому, з одного боку, поклоняються націоналісти, з іншої – його хочуть знищити «ліві».

Кажучи про історію націоналізму в нашому місті, варто нагадати про суспільний резонанс з приводу пам'ятного каменя УПА. Пам'ятний знак в Молодіжному парку не раз повергався нападам. Так, в кінці 2006 року пам'ятний знак демонтували і закопали неподалеку. Відповідальність за акт вандалізму узяла на себе організація «Євразійський союз молоді». Потім камінь вимазали чорною фарбою.

 

comments powered by HyperComments