Війна за зарплату транспортникам продовжується. Міський голова «розжував» співробітникам ГЕТа ситуацію

Четвер, 15 жовтня 2009, 13:52
Близько 13:00 закінчилася нарада бунтуючих транспортників Харкова з профспілкою і муніципалітетом. Обстановка під мерією залишається украй напруженою.
натовп на площі

Як повідомила «Міській Варті» голова профспілки харківського «Горелектротранса» Людмила Захарченко, на засіданні міський голова Михайло Добкін у котрий раз пояснив співробітникам ГЕТ ситуацію, із-за якої вони не отримують зарплату. Йдеться про невиплату підприємству урядом України компенсації за пільговий проїзд громадян.

Також на нараді мер, по словах Захарченко, знову гарантував, що місто застосує всі зусилля, щоб захистити інтереси співробітників гортранса.

«Михайло Маркович заявив: він за горелектротранс», — підкреслила Л. Захарченко, повідомивши, що М. Добкін має намір їхати до прем'єр-міністра, щоб особисто вирішувати питання із зарплатою транспортників.

На засіданні було ухвалено рішення створити робочу групу, до якої увійшли б представники ГЕТа, муніципалієта, профспілок.

Залишається неясним, коли все-таки підуть харківські трамваї і тролейбуси. Під вікнами мерії все ще лунають крики. З одного боку, керівники профспілок депо до хрипоти кричать, що «Михайло Маркович вам вже все 10 разів розжував», і пояснюють, що муніципалітет обіцяв вирішити питання зарплати». Їм відповідають: «поки гроші на картці не з'являться, працювати не будемо».

Л. Захарченко пояснила: тепер колектив знову збереться і оброблятиме нову інформацію, отриману на засіданні. За підсумками дебатів буде ясно, чи вийдуть на лінії харківські електромашини.
 

comments powered by HyperComments