Трамваї і тролейбуси все ще стоять. Колектив розколовся на два табори

П'ятниця, 16 жовтня 2009, 12:00
Тролейбуси й трамваї 16 жовтня так і не вийшли на маршрути, не дивлячись на пропозицію Харківського міського голови Михайла Добкіна протестувати, не припиняючи роботи.
трамвай на вулиці

Думки співробітників «Горелектротранса» розділилися.Частина працівників вважає, що потрібно виходити на маршрути, задовольнившись обіцянками частково отримати зарплату за останні 5 місяців, інші твердо мають намір бастувати, поки борг не буде виплачений повністю.

За інформацією джерела, сьогодні у всіх чотирьох депо «Горелектротранса» в 8.00 почалися збори колективу. Працівники обговорюватимуть пропозиції влади і свої подальші дії.

Нагадаємо, 15 жовтня, після наради по мотивах пікету харківського «Горелектротранса» 15 жовтня, Харківський міський голова Михайло Добкін заявив, що з наступного року муніципалітет Харкова займеться реформуванням галузі міського транспорту. За його словами, насправді страйкуючий ГЕТ вже готовий вийти на роботу. Але призвідники страйку продовжують накручувати людей, гальмуючи процес ліквідації транспортного колапсу в місті.

Нагадаємо також, що прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка під час пікету харків'ян під стінами Кабміну ніяк не відреагувала на мітингуючих, замість грошей почала роздавати цінні вказівки. А співробітники «Горелектротранса», які в п'ятницю 9 жовтня оголосили безстроковий страйк, пообіцяли вийти на роботу тільки тоді, коли ситуація із заборгованістю буде розв'язана.
 

comments powered by HyperComments