Як у Парижу! У Харкові з'являються набережні європейського типу

Четвер, 22 жовтня 2009, 11:59
Директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін розповів, як Харків упорядковується і скільки коштує європейська набережна.
набережна річки

Як повідомив в прямому ефірі програми «Лицем до міста» В. Кітанін, впорядкування Красношкольной набережної обійшлося місту приблизно в 7.5 мільйонів гривень. Точнішу цифру чиновник пообіцяв сказати в кінці жовтня, коли закінчить свою роботу ревізійна комісія.

Ці гроші були виділені з міського бюджету.

Також Віктор Кітанін розповів, що було зроблене цього року для впорядкування Харкова. За його словами, все, що було заплановане міськими властями, встигли виконати в строк.

Так, були відновлені 4 міських сквера, відкрита нова площа, реконструйовано дві центральні вулиці, облаштовані двохярусні клумби, проведено вуличне освітлення в різних районах міста.

За словами директора Департаменту комунального господарства, все це можливо лише завдяки зусиллям міської влади.

«Подивитеся реконструкцію Пушкінською, Римарськой. Це говорить про те, що ми послідовно працюємо в даному напрямі. Не дивлячись на фінансову кризу, про яку багато говорять, в місті дуже багато робиться, і мені приємно жити в цьому місті», – сказав Віктор Кітанін.

Нагадаємо, вулиці Пушкінська і Римарськая були реконструйовані цього літа і урочисто відкриті до дня Харкова.

Нагадаємо також, площу Архітекторів вже прикрасили дві скульптури, в листопаді заплановано встановити ще три: Благовещенській собор, Будинок зі шпилем і Дзеркальний струмінь

comments powered by HyperComments