Комісія УЄФА встановила: підготовкою до Євро-2012 в Харкові займаються професіонали

Субота, 7 листопада 2009, 21:08
6 листопада в залі прийому офіційних делегацій міської ради відбулася зустріч представників УЄФА з керівництвом Харкова і області.
стадіон

У зустрічі взяли участь Харківський міський голова Михайло Добкін, перший заступник міського голови Олександр Кривцов, заступник міського голови – директор Департаменту з питань підготовки і проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року і спорту міської ради Віктор Христоєв, голова постійної депутатської комісії з міжнародного співробітництва, інвестицій і сприяння підготовки та проведення в Харкові Євро-2012 Костянтин Токарєв, заступник голови Харківської облдержадміністрації Сергій Стороженко і координатор з підготовки Харкова до Євро-2012, президент групи DCH Олександр Ярославській.

Харківський міський голова Михайло Добкін в ході зустрічі зазначив: «Якщо під час попередніх зустрічей ми говорили про велику кількість проектів в майбутньому часі, то сьогодні ми говоримо про них як про реалізовані».

Після закінчення зустрічі Виконавчий директор UEFA New Company Девід Тейлор стисло підвів підсумок: «Наша команда багато працює, щоб зробити правильні висновки про участь українських міст в Європейському футбольному форумі 2012 року. Щодо Харкова – окрім значного прогресу, можна відзначити якість документів, які надаються містом в розпорядження УЄФА. Це ще раз підтверджує, що підготовкою до Євро-2012 в Харкові займаються професіонали».

Нагадаємо, 6 листопада в Харкові з робочим візитом знаходилися представники УЄФА, Координаційного бюро і Федерації футболу України.

Крім того, міські власті відзвітували про підготовку Харкова для проведення фінальних ігор Чемпіонату Європи по футболу.

Також нагадаємо, Харківський міський голова Михайло Добкин розповів про те, чому Харків з розряду запасних міст чемпіонату Євро-2012 потрапив в основні.

comments powered by HyperComments