Михайло Добкін і Олександр Ярославський перекваліфіковувалися. Тепер позеленіє

П'ятниця, 27 листопада 2009, 15:59
Михайло Добкін і Олександр Ярославський на короткий час перекваліфіковувалися в садівників. І дуже професійно посадили декілька дерев біля стадіону «Металіст».
Добкін і Ярославський

На вулиці Державінськой біля стадіону «Металіст» з'явилася молода алея. До її створення особисто приклали руку Харківський міський голова Михайло Добкін і відомий харківський бізнесмен Олександр Ярославський. Разом вони посадили на алеї дві 15-річні липи.

«Харків – одне з небагатьох міст України, яке серйозно займається проблемою зелених насаджень. І замість одного дерева, яке знесене, з'являється як мінімум п'ять дерев. Що стосується сьогоднішньої події, що ця дорога дуже важлива, тому що все, що прилягає до «Металіста», має особливе значення, особливу цінність. Тут буде дуже багато гостей нашого міста, і слава нашого міста на багато років після чемпіонату залежатиме саме від простих людей», – сказав Михайло Добкін.

Олександр Ярославський відзначив, що особисто йому зелень дуже подобається, і він радий, що не тільки сам стадіон, але і територія навколо нього значно змінилися до кращого за останні декілька років.

«Зелень хороша в будь-яких її формах і видах. А якщо серйозно, то дійсно, зелені насадження поряд із спортивним комплексом – це дуже важливо, тому що тут тренуються багато маленьких харків'ян, наша надія футбольна. Я дуже радий, що міська влада і Михайло Маркович так щільно займається територією навколо «Металіста». Вона дуже змінила свій вигляд», – розповів він.

За словами директора Департаменту комунального господарства Віктора Китаніна, ця алея буде декілька відрізнятися від всіх тих, що вже є в Харкові. Так, тут посаджені унікальні дерева, зокрема, як відзначив чиновник, плакучої горобини більше в місті немає ніде.

Крім цієї чудасії на алеї також будуть висаджені крупнолістні липи, плакучий ясен, козацький ялівець. Навесні тут розіб'ють клумби і посіють газонну траву, встановлять паркове освітлення.

«Ми постараємося до дня міста повністю закінчити реконструкцію вулиці Державінській», – пообіцяв Віктор Китанін.

comments powered by HyperComments