Харків отримав гроші на будівництво аеропорту і стадіону

П'ятниця, 4 грудня 2009, 13:17
Кабмін 2 грудня перерахував кошти, закладені в бюджеті на будівництво об'єктів Євро-2012.
євро-2012 кошти гроші

Перераховано 20 мільйонів гривень на будівництво харківського стадіону і 8 мільйонів гривень на харківський аеропорт, повідомив віце-прем'єр-міністр України Іван Васюник.

Крім того, уряд перерахував 28.8 мільйона гривень на будівництво львівського аеропорту.

«Всі ці кошти – в рамках планового фінансування. Я ніколи не говорив, що немає ніяких проблем з фінансуванням. Я завжди говорив про те, що першочерговим завданням уряду в умовах кризи (і я почув те саме від польського міністра під час нашої зустріч) є забезпечення стабільного фінансування першочергових об’єктів», зробив заяву прем’єр-міністр.

«Проект реалізується відкрито, – додав Васюник. – І те, що мер Львова, мер Харкова декілька днів тому висловлювалися щодо додаткової потреби в коштах, це їхня позиція. Вона, як ви знаєте, задоволена. Вони хотіли на декілька днів швидше отримати кошти, які планував уряд передати».

Нагадаємо, церемонія урочистого відкриття після реконструкції харківського стадіону «Металіст» відбудеться 5 грудня.

Як заявив директор Департаменту по підготовці до ЧЕ-2012 Віктор Хрістоєв, реконструкція харківського аеропорту йде з випередженням графіка. Також В. Христоев також розповів, що на першому етапі реконструкції стадіону «Восток», який планується перетворити на ще одну тренувальну базу при проведенні Євро-2012 в Харкові, там поставлять трибуни.

comments powered by HyperComments