У Харкові тане сніг. Та чи уходить зима?

Андрій Бондарев   |  Вівторок, 23 лютого 2010, 14:06
21-22 лютого були зафіксовані одиничні випадки підтоплення жилих будинків у Харківській області.
лед город

Про це сповістив сайт Харківської облдержадміністрації. За інформацією відділу з надзвичайних ситуацій, підтоплення жилих будинків зареєстровані у с. Андріївка Балаклійського р-ну, с. Борова Зміївського р-ну, с. Новоосиново Купянського р-ну, у Лозовському районі підтоплені дві дороги під мостами, також зареєстровані випадкі підтоплення підвалів.

По факту підтоплення найбільша кількість звернень громадян надходило з Куп’янську, за інформацією чергової служби МНС. Також вночі 22 лютого у селищі Васищеве Харківського району зареєстроване підтоплення окремих жилих будинків.

Тепер можна перейти й до нашого міста Харків. 21 лютого 69 трамвайних вагонів Жовтневого депо не вийшли на маршрути через те, що колії були дуже підтоплені водою. Після того, як були проведені роботи з водовідведення, о 10.00 на маршрути змогли вийти 16 вагонів. Однак вже ввечорі в’їзд до депо був залитий знову, тому трамваї були відправлені до Салтівського депо.

А вже увечорі 22 лютого погода знов надала привід не для радощів. Температура опустилася до -3 градусів, через що на дорогах почалася ожеледиця. При цих погодних умовах рівень небезпеки руху на дорогах виростає у декілька разів. Тому, водії та пішоходи, будьте обережними!



 

comments powered by HyperComments