Звук любові пролунав у харківському літмузеї

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 23 лютого 2010, 14:26
Творчий вечір харківської поетеси, композиторки і співачки Люцини Хворост відбувся 22 лютого в приміщенні літературного музею.
Звук любові пролунав у харківському літмузеї

 У напівтемряві під чарівні звуки ніжної флейти перед глядачами постала драма не оціненого кохання.

Чекання на прощення і каяття, докори і миттєва радість зображувались реально, передаючи всю їх сутність. Дехто не міг стриматись і плакав. Нажаль, на захід не прийшло багато людей, але Люцина старалася, її майстерність супроводжувалася мімікою, жестами, великими інтервалами в інтонації та висоті голосу. Вона, безперечно, заслуговує на велику театральну сцену і мільйони шанувальників.

 На прохання друзів, аматорка трішки продовжила свій вечір поезією, музикою... Ніхто не хотів залишати зал і просили ще, і ще... Її щасливі очі зустрічалися з усіма присутніми і дарували світлу, позитивну енергетику, яка дуже гарно відчувалася в такому маленькому приміщенні. 
Люцина рада кожному своєму шанувальнику. Для того щоб донести своє слово до якомога більшої кількості людей, жінка подарувала всім бажаючим свою книжку.


Про творчу винахідливість поетеси і композиторки можна сказати так: в Італії є Н Паганіні, в Німеччині – Й. Бах, а в нас, у Харкові –Люцина Хворост.




 

comments powered by HyperComments