Хто кому допоможе? Допоможуть!

Андрій Бондарев  |  П'ятниця, 26 лютого 2010, 09:38
У прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" 25 лютого відбулася прес-конференція на тему «Хто може розраховувати на допомогу благодійної організації» за участі представників ініціативної групи «Волонтер» та громадського об’єднання «Харківські сузір'я», з питань фінансування і лікування критично хворих дітей.
Хто кому допоможе? Допоможуть!

На прес-конференції були присутні представник ініціативної групи «Волонтер» Олег Лук’янов, президент громадського об’єднання «Харківські сузір’я» Андрій Білогріщенко та харківська поетеса Лариса Французова.
 

Один з представників ЗМІ адресував Андрію Білогріщенку таке питання:

«Яка мета діяльності вашого об’єднання?»

«Громадська організація «Харківські сузір’я», була створена три місяця потому, з метою відродження економічного, наукового, природного, культурного та духовного потенціалу міста Харкова.» - відповів президент громадського об’єднання.

Андрій Білогріщенко дав зрозуміти що він завжди підтримає проект, який спрямований на розвиток потенціалу Харкова.

Також на прес-конференції виступив представник ініціативної групи «Волонтер». Олег Лук’янов, ознайомивши з основними напрямками благодійної діяльності. Також він зауважив, що громадське об’єднання «Харківські сузір’я» постійно допомогає «Волонтеру» як у фінансовому так і у технічному плані. І що в напрямку допомоги дитбудинкам «Харківські сузір’я» і «Волонтер» тісно співпрацюють.

Ініціативна група «Волонтер» працює у напрямку допомоги критично хворим дітям, а також у напрямку допомоги дитбудинкам. За один рік своєї діяльності ініціативна група «Волонтер» допомогла вилікуватись більш ніж двадцятьом дітям.

Приємно знати, що у Харкові є громадські організації, які дійсно займаються справами.



 

comments powered by HyperComments