Яка вода чекає харків'ян у березні?

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 1 березня 2010, 11:03
Українські екологи заявляють, що талий сніг отруїв питну воду. Сніг, який прибирали з узбіч міських вулиць, дуже забруднений, і цьому ніхто не буде суперечити. То ж будьте готовими і плануйте свій сімейний бюджет на березень місяць з урахуванням витрат на питну воду.
Яка вода чекає харків'ян у березні?

Наразі, у місті Харкові тривали роботи з розчищення вулиць від снігу. Його вивозили на пустирі, а екологи б`ють на сполох - через звезені на пустирі величезні замети Харків ризикує бути не тільки підтопленим, але ще й отруєним.

"У снігу, який лежав на узбіччях, чимало солі і канцерогенів. При таненні все це піде у підземні води, а потім харків’яни питимуть воду з бюветів і з-під кранів. Раніше сніг теж вивозили на пустирі, але не в таких кількостях" , - сказав еколог Володимир Борейко.

Пан Володимир зауважив, що "сніг треба плавити". За його словами, в Європі працюють машини, які розтоплюють сніг і спускають його в каналізацію. Ми повинні цілком правильно розуміти, що таких машин у Харкові немає і будуть вони не скоро, бо це задоволення коштує більше 70 млн. гривень, тому просто купуйте питну воду, скільки б це не коштувало і не ризикуйте своїм здоров’ям.

Отруєна канцерогенами вода сприяє відмиранню клітин печені і нирок. Елемети такої структури майже не виводяться з організму і дають підгрунтя для утворення ракових клітин. Повірте краще екологам і хімікам і бережіть себе, шановні харків'яни та гості міста.

 

comments powered by HyperComments