Судове засідання тривалістю в 11хвилин 44 секунди

Жанна Титаренко  |  Середа, 3 березня 2010, 20:24
Фонд харківського держмайна комунальної власності та приватизації харківської міської ради подав у суд клопотання про виселення громадської організації «Спадщина» з їх приміщень. Сторона позивача відмовляється брати орендну плату і наполягає на звільненні приміщень.
Судове засідання тривалістю в 11хвилин 44 секунди

Сьогодні, 3 березня в приміщенні Держпрому відбулося чергове судове засідання з питання про виселення громадської організації «Спадщина» з приміщення, яке знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Сумська 44/2. До розгляду суду представник «Спадщини» Роман Черемський надав ксерокопії квитанцій про оплату за оренду приміщення включно з березнем місяцем 2010 року.

Минулого засідання, (читайте  «Судове засідання за 30 хвилин») представники фонду держмайна наполягали на тому, що громадська організація «Спадщина», взагалі перебуває в приміщенні незаконно, а цього разу вони відверто мовчали, бо сказати було нічого.

Усе законно, договір оренди наявний, платежі теж. За законодавством України, не можна переривати орендні договори з організаціями в яких є друкарні, бібліотеки, які займаються розповсюдженням книг. Минулого разу представники позивача доводили, що в громадській організації «Спадщина», нічого подібного немає, але, насправді все вищезгадане є. Для елементарного доказу було подано газету «Український простір» і долучено до матеріалів справи.

Невже дійсно, ані фонд держмайна, ані третя особа, яка була присутня в суді від харківської міської ради, ані «судді» не знають нічого про газету «Український простір»? Для ознайомлення з газетою і квитанціями про оплату та вивчення цих матеріалів детальніше, суд оголосив перерву до 15 березня. У цей день, як і завжди, буде невелика акція протесту перед судовим засіданням біля 8-го під’їзду Держпрому.

Читайте продовження судових розглядів 15 березня.

 

comments powered by HyperComments