Панахида за Романом Шухевичем у Харкові

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 5 березня 2010, 20:53
Сьогодні, 5 березня в Молодіжному парку біля каменю на честь воїнів УПА до 60-их роковин з дня героїчної загибелі Романа Шухевича священиком УГКЦ о.Миколою (Семеновичем) було відслужено панахиду. Організатором акції з вшанування легендарного командира УПА була Харківська обласна організація Конгресу Українських Націоналістів (КУН)
Панахида за Романом Шухевичем у Харкові

Біля каменю було покладено квіти до портрету Романа Шухевича. Промовці згадали життєвий шлях генерал-хорунжого УПА, його прагнення того, щоб Україна була незалежною державою, рідкісну на наш час безкорисливість та самопожертву заради майбутнього свого народу.

Величезна кількість правоохоронців (приблизно 45 осіб) наглядали за порядком. Байдужі перехожі навіть не цікавилися подіями, що відбувалися в парку, а якщо в когось із не багатьох і виникало невеличке бажання дізнатися, чому тут зібралися люди, і що вони роблять, то почувши відповідь, вони відразу зникали, прискорюючи крок оледенілими доріжками парку в бік метро.

На захід прийшли саме ті люди, які поважають державу в які живуть, володіють рідною мовою і знають історію України і тих, хто насправді захищав нашу землю від ворогів і виборював незалежність.

 

comments powered by HyperComments