На ринку Барабашова сьогодні була пожежа

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 26 березня 2010, 11:52
Крамниця, де продавалися біноклі, ножі, спортивні товари спалахнула десь о 7 ранку. Людських жертв немає. Рятувальники і пожежники боролися з вогнем і димом майже дві години. Величезна частина ринку була покрита білим димом, який утворювався від горіння пластмас та інших синтетичних матеріалів.
На ринку Барабашова сьогодні була пожежа

Охорона не дозволяла наближатися до місця пожежі навіть господарям крамниці. Велика кількість людей намагалася сфотографувати пожежу. Господарі сусідніх крамниць були дуже обурені  чималим натовпом людей, які спостерігали за подіями.

Більшою частиною, спостерігали за ліквідацією пожежі представники арабських та азійських національностей. Охорона ринку і деякі представники міліції намагалися пояснити людям небезпечність диму і пропонували залишати задимлені місця.
 

Багато кіосків, які знаходилися неподалік пожежі і були повністю задимлені продовжували торгівлю своїми товарами. Працівники ринку були дуже занепокоєні збитками від пожежі та малою кількістю покупців. Про причини виникнення пожежі розповісти відмовлялися, подібні запитання в продавців викликали велике обурення.

Пожежу ліквідовували три рятувальні пожежні машини, які знаходились неподалік крамниці та 15 пожежників. До 11 години було припинено не лише вогонь, а й дим. Залишається чекати сильного вітру, щоб він якомога швидше розвіяв шкідливі речовини і відніс їх далеко за місто.  

 

comments powered by HyperComments