Чому чоловіки не дають жінкам..?

Андрій Бондарев  |  П'ятниця, 26 березня 2010, 20:39
Яке місце жінки в сучасному українському суспільстві? Чи може жінка досягти великих успіхів в різних сферах суспільного буття? Яке місце в житті сучасних жінок займають чоловіки? Чому чоловіки не квапляться допускати жінок до влади? 23 березня у студії телеканалу «ОТБ» у прямому ефірі програми «Лабіринт», обговорювалася тема «Роль жінок, у сучасному суспільстві», та було розглянуто вищевикладені питання.
Чому чоловіки не дають жінкам..?

На програмі були присутні жінки, які займають активну життєву позицію, і тим чи іншим чином пов’язані з громадською діяльністю. Також були присутні гості, які представляли такі верстви суспільства як студентство та соціологів.

«Жінка може досягти великих успіхів сама, але за підтримки чоловіків це зробити їй було б набагато простіше.» - Саме ця теза стала головною у розмові.

Жінки висловили своє невдоволення тим, що доступ до вищих посад держави для них закритий, тому що чоловіки не дають шансу жінкам показати себе. Також, як виявилось, жінкам не до вподоби, що на політичній мапі в Україні вони займають всього лише 3%, на відміну від деяких Європейських країн, в яких жінки займають 40% управлінських місць в державі.

Дискусія виявилась жвавою, і доволі цікавою, але, коли розмова дійшла до того, що жінці не дають пробитися на вищі щаблі влади, ніхто не згадав український приклад жінки в попередньому уряді.

Співрозмовники дійшли дуже цікавого висновку:
«Якщо жінку підтримує у її починаннях її чоловік, то вона досягне успіхів і перемог, яких вона забажає.»


 

comments powered by HyperComments