Виставка, присвячена Великодню

Андрій Бондарев  |  П'ятниця, 26 березня 2010, 20:59
25 березня у обласному центрі народної творчості, відбулося святкове відкриття щорічної обласної Пасхальної виставки, де представлені картини митців з Харкова та області.
Виставка, присвячена Великодню

На виставці представлені роботи, як майстрів, в яких за плечима багаторічний досвід, так і учнів художніх шкіл. Кожен витвір мистецтва, є певним відображенням внутрішнього миру автора, тому гарна картина виходить тоді, коли майстер не ставить себе у певні жорсткі рамки, коли він пише те, що йому здається потрібним, що йде від серця й душі.


На виставці представлені, як картини, так і різноманітні вироби, зокрема, глиняні ляльки тощо. Експозиція, вразила кількістю гарних картин, ніби ти потрапляєш у внутрішній світ митців, і в певній мірі опиняєшся у світі їхніх почуттів та емоцій. Дуже виразними є картини Наталії Курнікової, які зустрічають відвідувачів біля входу, це неперевершені лілії, а також вовки які женуться за оленем.


Велика кількість творів показує те, що, по-перше, кожна людина є по своєму талановитою особистістю і, по-друге, що Харків прагне бути містом з високим рівнем культури

comments powered by HyperComments