Державне управління та місцеве самоврядування

Андрій Бондарев  |  Субота, 27 березня 2010, 19:14
26 березня у Державній академії державного управління при Президенті України, відбулася Х Міжнародна наукова конференція, присвячена проблематиці, пов’язаній з питаннями державного управління та місцевого самоврядування.
Державне управління та місцеве самоврядування

На конференції були присутні гості, як з усієї України, так й представники університетів аналогічного спрямування зарубіжних країн. Наприклад, Університету французького містечка Ліль, представниця університету омбудсманів з Республіки Молдова, також представники з США, Литви, Польщі та інших країн, які співпрацюють з університетом.

Питання державного управління і місцевого самоврядування, є дуже актуальними, в усьому цивілізованому світі. Завдяки участі нашої країни у цьому процесі, Україна має можливість переймати досвід, зокрема, європейських країн, беручи те краще, до чого на постсовєтському просторі ще, вибачте, не доросли.

На засіданні, було визначено, які питання будуть включені до обговорення, а також питання надання Державній академії державного управління, статусу дорадчого органу при президенті України.  

Присутність представників ВНЗ закордонних країн, каже про те, що тема державного управління є актуальною не лише для України. Вдосконалюючи власну систему державної влади, маємо сподівання на те, що врешті-решт зможемо отримати дієву систему державного та місцевого управління і професійних фахівців в цій галузі.


 

comments powered by HyperComments