Світ проти Табачника?

Андрій Бондарев  |  Вівторок, 30 березня 2010, 20:31
29 березня о 17-00 Молодіжний Націоналістичний Конгресс (МНК) організував мітинг у підтримку АнтиТабачної Кампанії. На мітингу, всі охочі могли поставити оцінку у заліковку новообраному мінстру освіти. Заліковка містить у собі оцінки за такі предмети як: Теорія прикладного Україноподілу, ПроФФесіональна етика, Теорія історичної фальсифікації і тому подібні.
Світ проти Табачника?

На всій території України, студенти та громадськість обурені новим міністром освіти України, Дмитром Табачником. Харківська молодь теж не стоїть осторонь цієї проблеми.

Заліковка, вже була підписана мешканцями Львова, Луцька, Тернополя, Харкова, і далі прямуватиме іншими містами України, а потім буде відправлена до Києва до Кабміну.

Також створено цілий сайт АнтиТабачної кампанії, на якому є абсолютна вся інформація про заходи, що проводяться тощо.

Проти нового мінстра освіти окрім студентів ще освітяни й науковці. Є підтримка науковців навіть з Америки:

  «Простір науки є неподільний, тому то події в Україні прямим чином впливають на долю і на престиж української освіти і науки у світі…»

Враховуючі вищевикладене, можна зробити висновок, що, якщо залишити все, як є зараз в українській освіті, це може призвести до зменшення кількості іноземців, що бажають отримати українську освіту. 

Реакція суспільства не змусила себе чекати, тепер залишається проводити кампанію і чекати на реакцію Кабміну та Президента. 




 

comments powered by HyperComments