Non Stop Media

Андрій Бондарев  |  Четвер, 1 квітня 2010, 13:57
30 березня у «ЄрміловЦентр»(площа Свободи, 4), о 17 годині відбулося святкове відкриття Всеукраїнського фестивалю під назвою «Non Stop Media». Фестиваль Проектів Молоді. Що це? Коли і навіщо створений? Хто проводить і хто підтримує? Такі питання з’являються на «Non Stop Media».
Non Stop Media

Це фестиваль Молодіжних Проектів, орієнтований на сучасний арт - рух МОЛОДИХ. Проводиться за ініціативою Харківської муніципальної галереї. З 2006 року Фестиваль перейшов до нового графіку проведення Бієннале 1 раз на 2 роки, і разом з участю у Фестивалі молодих авторів з країн СНГ та Східної Європи, він набув статусу всеукраїнського фактично міжнародного.

Фестиваль, є ініціативою Харківської муніципальної галереї, задля розвитку культурних потреб Харкова, та на підтримку творчих молодих хлопців та дівчат.

У цьому році було зареєстровано 102 проекти. До фіналу пройшло 25 проектів авторів з України, Росії, Німеччини, США та Літви, які будуть представлені протягом двох тижнів на дванадцяти творчих майданчиках міста.

Фестиваль, надав змогу молодим творчім особистостям проявити себе у створенні власних проектів, та подивитись, хто на що здатний. Також неможна не зауважити, Олександра Фельдмана та Благодійний фонд «Прем’єр», які є спонсорами призового фонду, переможці отримують значну грошову винагороду та можливість іти далі у своїй творчості.

Переможцем одного з перших Non Stop Media став гурт «SOS’ка», який має зараз успіх у Європі.

Організація фестивалю «Non Stop Media», є великим і важливим кроком вперед у розвитку мистецького Харкова і молодих творчих особистостей, які мають можливість виставляти проекти безкоштовно.



 

comments powered by HyperComments