Щоб виставити свої картини в галереї “Маестро” художники майже рік стоять у черзі та сплачують чималі гроші за оренду залу (ФОТО)

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 30 квітня 2010, 13:41
У залах галереї “Маестро” триває виставка колажу, інсталяції та живопису з вражаючими зображеннями жіночих облич, скрипок, комбінованих натюрмортів, пейзажів тощо. Відвідувачі з великим задоволенням розглядають полотна шести майстрів, які мають різні техніки зображення, образи та стиль.
Щоб виставити свої картини в галереї “Маестро” художники майже рік стоять у черзі та сплачують чималі гроші за оренду залу (ФОТО)

За словами працівників галереї “Маестро”, великий та малий зали, в яких виставляються картини, належать до структури театру. Виставки змінюються кожні два тижні. Інколи експонуються світлини (фотографії), але основна перевага надається картинам. Як правило, до галереї звертаються професійні художники, але аматори теж мають можливість мати свою персональну виставку в залах галереї “Маестро”.

Зайшовши до великого залу харків’яни розглядають картини А. Керемінського, І. Ружникова, Є. Маковкина, В. Литвинова, М. Титаренко, а в малому залі – Олега Щиголева (Це достатньо відомий художник, роботи якого знайшли своє місце в художніх галереях різних міст України, а також у приватних колекціях Великої Британії, Італії, Іспанії, Голландії, США, Данії, Ізраїля).  

 

comments powered by HyperComments