Юлію Тимошенко закликають негайно позбутися Фельдмана

П'ятниця, 14 травня 2010, 19:51
Харківський обласний Комітет захисту України закликає Юлію Тимошенко негайно позбутися тих нардепів, що увійшли до антиукраїнської коаліції «тушок» та тим самим зрадили вибір сотень тисяч громадян України. Вважаємо, що чищення лав необхідно почати з Олександра Фельдмана, Валерія Камчатного та Олега Геймана – БЮТівців «харківської» групи.
Юлію Тимошенко закликають негайно позбутися Фельдмана

Ця вимога була актуальною із самого початку створення центрального і регіональних комітетів захисту України. Адже в ситуації, коли національні політичні сили протидіють відвертим ворогам української державності, слабкість і неорганізованість союзника може спричинити вкрай негативні для всіх українців наслідки.

Втеча Олександра Фельдмана до «тушкованої» коаліції – остання крапля, що ставить перед БЮТом потребу внутрішньої люстрації як доконаний факт. Нагадуємо, Фельдман – колишній голова Харківського обласного осередку ВО «Батьківщина», а також очільник виборчого штабу Тимошенко на останніх виборах Президента.

Про високу ймовірність входження Фельдмана до коаліції «тушок» говорилося вже того дня, як БЮТ зрадили Валерій Камчатний та Олег Гейман. Ми вважаємо тенденційною втечу до пропрезидентської коаліції харківських БЮТівців. Саме на Харківщині стався розкіл лінією «Фельдман-Тимошенко», що продемонстрував деструктивність внутрішньої демократії для будь-якої політичної сили. Адже дозволеність внутрішніх дискусій, опозиційності і фракційності в БЮТі та внутрішній авторитаризм Партії регіонів – два фактори, що визначили перемогу останньої у виборах Президента України. 


 

comments powered by HyperComments