Міліція затримала активіста громадського опору Олега Вяткіна

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 21 травня 2010, 12:39
21 травня у парку Горького почали пиляти дерева з протилежних боків – від вулиці Новгородської і від вулиці Сумської. Люди намагалися блокувати собою це незаконне винищення дерев, але їм це не вдалося. На місце подій приїхав заступник начальника Дзержинського райвідділу В. П. Шкуропатський, який заявив, що йому достатньо рішення міськвиконкому. Тож, вирубку не буде припинено, незважаючи на громадський супротив.
Міліція затримала активіста громадського опору Олега Вяткіна

В. Шкуропатський біля активістів надовго не затримався, зупиняти теж нікого не намагався, просто поїхав із місця подій у своїх справах.

Після цього, люди почали блокувати вирубку дерев своїми власними тілами, але міліція, що залишилася на місці подій, затримала одного із активістів громадського спротиву, члена ЕкГ “Печеніги” Олега Вяткіна. Зараз Олег знаходиться в Дзержинському центральному відділенні міліції.

В рішенні міськвиконкому зазначено, що під вирубку підлягає 503 дерева. Лише вчора, за підрахунками ЕкГ “Печеніги”, було вирубано близько 100 дерев. Звісно, що якщо дерев вирубають більше, ніж це дозволено, то довести це буде практично неможливо, оскільки вже зараз почали викорчовувати пеньки зрубаних дерев.
   
NB!

Контактнi телефони Дзержинського центрального відділення міліції: +38(057) 705-12-00, (057) 705-12-03.
Якщо Вам небайдуже доля дерев у парку Горького та їх захистникiв, будь ласка, телефонуйте в відділ міліції і запитуйте на яких підставах затримали члена ЕкГ “Печеніги” Олега Вяткіна, скільки будуть тримати тощо. Закликаємо проявити громадську активність, бо Ваша допомога є дуже потрібною.

comments powered by HyperComments