Харківський осередок ВО «Свобода» вимагає від Олександра Медведька взяти під контроль розслідування ДТП за участі Добкіна

Понеділок, 21 червня 2010, 15:36
21 червня 2010 року Харківська обласна організація Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» звернулася до Генеральної прокуратури України з вимогою розслідувати ДТП за участі голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. Нагадуємо, 20 червня Toyota Добкіна зіштовхнулася з двома автівками на виїзді зі Змійова.
Харківський осередок ВО «Свобода» вимагає від Олександра Медведька взяти під контроль розслідування ДТП за участі Добкіна

Того ж дня світлини аварії, зроблені випадковим свідком на мобільний телефон, були опубліковані Інтернет-виданням «Главноє» та газетою «Комсомольська правда в Україні». На фото видно, що керований Добкіним джип Toyoya проігнорував знак «Поступіться дорогою», в результаті чого відбулося зіткнення з двома автомобілями, що прямували головною дорогою. На щастя, ніхто з учасників пригоди серйозно не постраждав.

Примітно, що на місці ДТП одразу з‘явилися правоохоронці, проте обласне УМВС інформацією не володіє.

Харківська «Свобода» вважає, що спровокована головою облдержадміністрації дорожньо-транспортна пригода негайно має бути взята під особистий контроль Генерального прокурора України Олександра Медведька. При цьому розслідування та оприлюднення результатів повинні стати відомі всім зацікавленим особам.

Також харківський осередок ВО "Свобода" константує, що дорожнє свавілля стає нормою поведінки для центральних та місцевих чиновників. 21 квітня поточного року на виїзді з Києва сталося ДТП за участі кортежу Віктора Януковича, внаслідок якого загинула одна людина. Символічно, що саме того дня Янукович поспішав на сумнозвісну харківську зустріч з Президентом Росії Дмітрієм Мєдвєдєвим, щоби здати на 25 років територію Українського Криму російському флоту.

Також «Свобода» заявляє, що в умовах безкарності можновладців, що боягузливо підтримується мовчанкою з боку правоохоронних органів, єдиним дієвим засобом протидії чиновницькому свавіллю стають Інтернет та мобільні технології. І на щастя, совєтські методи цензури стають все менш ефективними в 21 сторіччі.



 

comments powered by HyperComments